inapoi

AX223A

-0%

CADA CU HIDROMASAJ AX223A

Pret catalog: 15800 lei

15.800 Lei/ buc 15.800 Lei/ buc 0%

STOC disponibil: 0.00

Opinia clientilor:

0 opinii
In stoc

Vezi produse din CADA CU HIDROMASAJ AX223A

Dimensiuni : 1500 X 1500 X 660mm


O cada cu hidromasaj poate aduce mai multe beneficii și plăcere în viața ta cotidiană.

Hidromasajul oferă o experiență de relaxare profundă, contribuind la reducerea stresului și tensiunii musculare. Este o modalitate eficientă de a te destinde după o zi aglomerată.


Jeturile de apă pot contribui la ameliorarea durerilor musculare și articulare, îmbunătățirea circulației sanguine și reducerea stresului, având astfel beneficii asupra sănătății generale.


Cada cu hidromasaj AX223A adaugă o notă de lux și confort în baia ta. Este o modalitate excelentă de a-ți crea propriul colț de spațiu personal și de a-ți transforma baia într-un sanctuar de relaxare.


Aceasta cada este special conceputa pentru a vă oferi un masaj terapeutic prin intermediul jeturilor de apă și aer, ajutându-vă să vă destindeți, să vă reîncărcați energia și să vă eliberați de stresul zilnic. Cu jeturi de apă reglabile și duze de aer integrate strategic în pereții căzii, aveți posibilitatea de a personaliza experiența de hidromasaj în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră individuale. 


Fiecare cadă cu hidromasaj este echipată cu un sistem de control intuitiv, care vă permite să ajustați intensitatea și direcția jeturilor pentru a obține o masaj perfect adaptat corpului dumneavoastră. Beneficiile hidromasajului sunt numeroase și includ relaxarea mușchilor tensionați, îmbunătățește circulația sanguină și ajută la reducerea stresului și anxietății


Culoare: ALB
Material: ACRIL
Lungime (mm): 1500
Latime (mm): 1500
Inaltime (mm): 660
Finisaj: SEMI LUCIOS
Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie