inapoi

O-623-100

-0%

OGLINDA O-623-100

1.790 Lei/ buc 1.790 Lei/ buc 0%

STOC disponibil: 0.00

Opinia clientilor:

0 opinii
In stoc

Vezi produse din OGLINDA O-623-100

O oglindă LED cu lumină rece și caldă, funcție "air touch" reprezintă o opțiune avansată și multifuncțională pentru spațiul de baie sau zona de toaletă.

  1. Iluminare duală: Oglinda dispune de LED-uri care oferă atât lumină rece, cât și caldă. Această caracteristică permite utilizatorului să aleagă între două tonuri de lumină în funcție de preferințe sau nevoi specifice.

  2. Funcție "air touch": Funcția "air touch" sugerează o metodă de control al iluminării sau al altor caracteristici ale oglinzii printr-un sistem de atingere sensibil la mișcare, fără a fi nevoie de atingerea directă a suprafeței oglinzii. Acest lucru poate adăuga un nivel suplimentar de comoditate în utilizare.

  3. Design modern: Oglinda poate avea un design modern și estetic, integrând aceste funcții într-un aspect plăcut și contemporan.

  4. Iluminare uniformă: LED-urile furnizează o iluminare uniformă, asigurând o vizualizare clară și eficientă în timpul utilizării oglinzii.

Această oglindă reprezintă o soluție completă pentru nevoile de iluminare și îngrijire personală în baie sau în zona de toaletă, combinând utilitatea cu un design avansat.

    Oglinda este rezistenta la umiditate, fiind potrivita pentru amplasarea in spatiile sanitare. Aceasta are clasificarea IP44, ceea ce inseamna ca este protejata impotriva stropirii cu apa si a particulelor de praf, asigurandu-va o durabilitate ridicata si o functionare sigura intr-un mediu umed.

Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie