inapoi

O-618-100

-0%

OGLINDA O-618-100

2.290 Lei/ buc 2.290 Lei/ buc 0%

STOC disponibil: 0.00

Opinia clientilor:

0 opinii
In stoc

Vezi produse din OGLINDA O-618-100

   Dimensiuni: 100 x 55  cm

 Descoperă eleganța și funcționalitatea perfectă într-un singur produs care adaugă un plus de rafinament oricărui spațiu de baie, oferindu-ți o experiență de machiaj sau îngrijire personală fără precedent.
Transformă-ți rutina de îngrijire cu iluminarea perfectă. Oglinda dispune de LED-uri cu lumina rece și caldă, pentru a crea atmosfera potrivită.

    Oglinda este integrată în structura unui dulap de baie, oferind astfel atât funcționalitatea unei oglinzi, cât și spațiu de depozitare suplimentar.

      Oglinda va adauga o notă de eleganță în baia ta. Designul compact se integrează perfect în orice decor si este proiectată pentru montaj simplu.
      LED-urile de înaltă calitate nu numai că oferă luminozitate optimă, dar și reduc consumul de energie, asigurându-ți o soluție ecologică.

      Această oglindă reprezintă o soluție completă pentru nevoile de iluminare și îngrijire personală în baie combinând utilitatea cu un design avansat.

  1.     Oglinda este rezistenta la umiditate, fiind potrivita pentru amplasarea in spatiile sanitare. Aceasta are clasificarea IP44, ceea ce inseamna ca este protejata impotriva stropirii cu apa si a particulelor de praf, asigurandu-va o durabilitate ridicata si o functionare sigura intr-un mediu umed.

Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie