inapoi

O-4060

-0%

OGLINDA O-4060

2.690 Lei/ buc 2.690 Lei/ buc 0%

STOC disponibil: 2.00

Opinia clientilor:

0 opinii
În Stoc

Vezi produse din OGLINDA O-4060

Oglinda O-4060 reprezintă echilibrul perfect între designul elegant, funcționalitatea avansată și tehnologia modernă. Cu forma sa unica și caracteristici precum iluminarea și aprinderea prin touch, această oglindă adaugă un aer sofisticat și contemporan în orice spațiu.

Oglinda SAR-054 este echipată cu un sistem de iluminare integrat, care adaugă o lumină ambientală plăcută și uniformă. Indiferent de momentul zilei, puteți ajusta intensitatea luminii pentru a obține atmosfera dorită și o iluminare adecvată pentru activitățile zilnice, cum ar fi machiajul sau îngrijirea personală.

Funcția de aprindere prin touch face ca utilizarea oglinzii O-4060 să fie simplă și intuitivă. Pur și simplu atingeți ușor zona designată pe oglindă pentru a o aprinde sau stinge, oferindu-vă control total și confort în funcționare. Această caracteristică inteligentă permite economisirea energiei și aduce o experiență modernă și comodă în utilizare.

Pe lângă estetica și funcționalitatea sa, oglinda O-4060 este realizată cu atenție la detalii și finisaje de înaltă calitate. Suprafața oglinzii este netedă și clară, oferind o reflecție precisă și fără distorsiuni. Designul său elegant și compact se potrivește perfect într-o varietate de decoruri interioare, aducând un plus de stil și rafinament în orice încăpere.

Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie