inapoi

C+V-4060-12/a

-0%

CABINET+VAS C+V-4060-12L/a

4.490 Lei/ buc 4.490 Lei/ buc 0%

STOC disponibil: 0.00

Opinia clientilor:

0 opinii
In stoc

Vezi produse din CABINET+VAS C+V-4060-12L/a

Mobilierul pentru baie 4060 reprezintă o alegere cu design contemporan și funcționalitate deosebită. Cabinetul este construit material durabil si rezistent la condițiile umede specifice băilor.

Designul modern se distinge prin linii elegante, finisaje meticulos lucrate și atenție la detalii. Suprafața netedă conferă mobilierului un aspect rafinat, în timp ce paleta de culori modernă se integrează armonios în diverse amenajări interioare.

Lavoarul inclus adaugă un element practic și estetic, completând cu eleganță designul general al mobilierului. Această combinație oferă o soluție compactă și eficientă pentru spațiul de baie, maximizând utilitatea fără a compromite estetica.

Sertarele bine concepute asigură o organizare eficientă a obiectelor de baie și a accesoriilor. Inchiderea Soft Close adauga un nivel de confort sport oferind o inchidere lina si silentioasa.

Mobilierul de baie evidențiază atenția la detalii, calitatea materialelor și abordarea modernă, transformând baia într-un spațiu echilibrat între eleganță și funcționalitate.

Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie