inapoi

A711-180

-0%

CABINET + VAS A711-180

8.900 Lei/ buc 8.900 Lei/ buc 0%

STOC disponibil: 2.00

Opinia clientilor:

0 opinii
În Stoc

Vezi produse din CABINET + VAS A711-180

Dimensiuni: 1800x550 mm

Blat: piatră sinterizată fără sudură

Material dulap: placaj ecologic + piatră sinterizată verde strălucitor panou frontal sertar, cu 2 sertare cu închidere soft close


Mobilierul A711-180 aduce o combinație armonioasă între funcționalitatea sofisticată și designul modern, subliniat de nuanțe naturale. Cabinetul, dotat cu sertare soft close, reprezintă o adiție elegantă și practică pentru spațiul de baie.

Realizat dintr-un material rezistent și adaptat mediului umed, acest cabinet asigură durabilitate și ușurință în întreținere. Linii curate și finisaje atent lucrate completează designul modern, aducând o notă de prospetime și rafinament în baie.

Lavoarul integrat se îmbină în mod fluid cu cabinetul, contribuind la coeziunea estetică a întregii piese de mobilier. Designul modern este accentuat de nuanțele naturale, aducând în spațiul de baie o atmosferă caldă și reconfortantă.

Sertarele dotate cu sistem soft close nu doar adaugă un element de lux și confort, dar și contribuie la protejarea mobilierului în timp, oferind o închidere lină și silențioasă. Astfel, acest mobilier pentru baie reprezintă nu doar o soluție estetică modernă, ci și o alegere practică și durabilă pentru organizarea eficientă a spațiului de depozitare în baie.


 

Culoare: NEGRU
Material: MDF
Lungime (mm): 1800
Latime (mm): 550
Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie